КАДЕ ЛИ ЈА НАЈДЕ ВМРО ОВАА КОЛОСАЛНА БУДАЛЕТИНКА - НАЌЕ ЧУЛЕВ ГРУБО ГО ПРЕКРШИ ИЗБОРНИОТ МОЛК: НА ПРЕС ИЗЈАВИ ДЕКА ПОЛИЦИЈАТА ЌЕ СТАВЕЛА КРАЈ НА КРИМИНАЛНОТО ВЛАДЕЕЊЕ НА СДСМ?!!

Објавено на 14.07.2020 во 18:59:35 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Наќе Чулев на прес конференција во улога на обвинител и судија ја прогласи СДСМ за криминална организација и рече дека МВР ќе ставело крај на криминалното владеење на СДСМ!

Ова го направи во сред изборен молк?!?! На само 1 ден пред гласање со што наместо да ги спроведува законите тој уште еднаш ги прекрши законите а е министер за внатрешни работи?!?!

КОЈА ЕПСКА БУДАЛА! ОВА Е УШТЕ ЕДЕН ДОКАЗ КАКО ЗАКОНИТЕ ЌЕ БИДАТ ГАЗЕНИ АКО ВМРО СЕ ВРАТИ НА ВЛАСТ, МВР ЌЕ БИДЕ БАСТИОН ПРЕКУ КОЈ ЌЕ СЕ КРШАТ ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА ОД СЕКОЈ МОЖЕН АСПЕК А ИЗБОРИТЕ ЌЕ БИДАТ ПОНАТАМУ ЧИСТА ВМРОВСКА КЛАНИЦА!!!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет