ПЕТРЕ БЕ, ШТО НАПРАВИ ГИ СОТРЕ ВМРОНИТЕ: ГРАД СКОПЈЕ ИЗГРАДИЛ ВЕЛЕЛЕПЕН ЦЕНТАР ЗА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ, ЛАЈКА, ОТВОРАЊЕ ПОСЛЕ ИЗБОРИ!

Објавено на 14.07.2020 во 11:23:51 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Петре Шилегов

Додека некои потпишуваат договори и се фалат со тоа, работата веќе завршена да ти била 😉 ...

Стационар за бездомни животни Лајка !

Coming soon ...

Отварање после избори !!!

Скопје нема да застане !

Скопје, една поинаква приказна ...

#Скопје
#ЧекорПоЧекор

 

 

loading...

 

Македонија

Свет