АКТИВИРАНА ВНАТРЕШНА КОНТРОЛА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА НА МВР, НЕМА ДА СЕ ПОВИКУВААТ НОВИ ЧЛЕНОВИ НА СДСМ ЗА ПОСТОВИ НА ФБ - Солзи вмровски сами капат!

Објавено на 13.07.2020 во 22:33:30 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет