ПОТСЕТУВАЊЕ: Во 2006 имаше активен повик од интелектуалци да се грецрта гласачкото ливче за да биде неважечко. Никој не беше санкциониран. На тие избори имаше 37.873 неважечки ливчиња. ВМРО-ДПМНЕ победи на изборите и Гуевски владееше како диктатор. Берете памет!

Објавено на 13.07.2020 во 21:38:35 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет