БРАВО: ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА НОВИОТ ЕКСПРЕСЕН ПАТ ШТИП - КРУПИШТЕ

Објавено на 13.07.2020 во 20:23:14 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Јавното претпријатие за државни патишта ја известува јавноста дека делницата Штип – Крупиште која е дел од експресниот пат во изградба А3 Штип - Кочани, е во функција, односно може да се користи за сообраќај.

Посакувајќи им пријатно и удобно возење на учесниците во сообраќајот на експресниот пат на делницата Штип (клучка Три Чешми)-Крупиште, сакаме да им посочиме патниот правец да го користат согласно со одобрениот времен режим и да се почитува поставената патна сообраќајна сигнализација.

Обезбедуваме модерна, сигурна и безбедна врска со Источниот регион!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет