КАКО Е МОЖНО ОВАА ЖЕНА ДА Е ТОЛКУ МРДНАТА: ПОСЛЕ ПОБЕДАТА НА ВМРО ДПМНЕ, МЕНЕ ЌЕ МИ СЕ ДАДЕ ОДВРЗАНИ РАЦЕ, КАКО ЕКСПЕРТ ПО УСТАВНО ПРАВО, ЈАС ДА ГО СРЕДАМ УСТАВОТ И ДА ГИ ПОПРАВАМ СИТЕ ФАЛИНКИ ВО НЕГО!

Објавено на 13.07.2020 во 15:12:48 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Колку е оваа жена забегана и глупа а се работи за професор на уставно право на УКИМ!?!?! Како ли само се докопала до таа позиција?!

Синоќа на ТВ Алфа лупа такви глупости од кои косата се крева на главата. На пример, она ветува дека ако ВМРО ДПМНЕ се врати на власт, ќе се формирала некаква експерстска комисија со нејзе на чело како професорка по уставно право и она експертски ќе го средела уставот и сите фалинкки ќе ги поправела?!?!

Абе луда жено, устав менуваат политичари со помош на експерти, политичари кои дибиле мандат од народот за да го прават тоа!

За тоа треба дво третинско мнозинство плус бадентер, значи тоа нема да се деси НИКАД особено не како што Каракамишева тоа го замислува да го чепка рамковниот, преспанскиот и другите клучни договори со кои земјава се стабилизираше и влезе во НАТО.

Се што Тања може да уредува и средува е она ливче што се лепи дома на фрижидерот за тоа кој е на ред да мие садови, да иде по леб и да фрла ѓубре!!!

Ќе мењала она устав, о боже господе каде бе во ВМРО ги наоѓаат само вакви одлепени од умот...

 

 

loading...

 

Македонија

Свет