(ВИДЕО) АЛБАНСКАТА ЈАВНОСТ ВО ШОК: СЕ ПОЈАВИ СНИМКА НА КОЈА АЛИ АХМЕТИ ГИ ПЦУЕ АЛБАНЦИТЕ - ЌЕ ИМ ЈА ЕБАМ МАЈКАТА НА СИТЕ АЛБАНЦИ, САМО ТАКА ЌЕ МЕ ПОЧИТУВААТ!

Објавено на 11.07.2020 во 08:49:12 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Али Ахмети ги пцуе aлбанските мајки: Јас ќе им е**м 700 илјади мајки

Транскрипт: Али Ахмети:

Да да, без да им е*ам 700 илјади мајки нема милиметар да се помрднам.

Ако не им ја е*беш мајката не те викаат татко. 700 илјади мајки, нема да штедам ништо ама ако не им е*ам мајка тогаш мене нека ми се е*бе мајката!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет