Спасовски за Мисајловски: Борче Ѓеоргиевски и ние градиме, зошто тој додека седеше како министер во режимот ги остави Раштак и Булачани без вода?

Објавено на 05.07.2020 во 23:20:04 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Оваа Влада најмногу инвестирала во последниве 30 години во Гази Баба. Мисајловски кој слугуваше на режимот и беше министер во таа Влада, денеска во Гази Баба ветува ќе вложува. Зошто не вложуваше кога беше министер, кога многу работи зависеа од неговиот потпис. Зошто Раштак и Булачани ги остави без вода? Градоначалникот денес ги решава овие проблеми. Ќе продолжиме да вложуваме во Гази Баба и да градиме во целата држава“, најави Оливер Спасовски во обраќањето вечерва во Гази Баба повикувајки ги граѓаните на 15.јули да излезат на гласање и да заокружат број 3 за сигурна иднина на сите и на државата.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет