Илјас од родното Теарце: Прв пат во нашата историја пред вас сме со еден концепт која ја рефлектира нашата реалност

Објавено на 05.07.2020 во 23:15:37 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Поздрав до и од моето теарце.

Се грижев и ќе продолжам да се грижам за вашето здравје.

Секоја куќа сум ја посетил при секоја ваша потреба.Време е со ваша подршка и со соработка со почитуваните тука присутни колеги идни пратеници да ги решаваме крупните наши проблеми.

Граѓаните на општина Теарце заслужуваат подобро и повеќе.

Турците активно учествуваат во политичкиот живот во нашата држава и се важна алка во нашето мултиетничко општество. . Прв пат во нашата историја пред вас сме со еден концепт која ја рефлектира нашата реалност.  Можеме заедно за подобра иднина

Македонци Албанци Турци Роми Бошнаци Срби Власи се здружија за единствена цел и тоа е просперитет, силна економија правда Eвропска Унија и подобра иднина.

Ве поздравувам со најискрени и топли поздрави.Вашата подршка за коалицијата Mожеме, порача кандидатот за пратеник од коалицијата Можеме во шестата Изборна Единица, Бејџан Илјас.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет