ЗАЕВ ВО ЕЛЕМЕНТ: И ЗА МОЈ ДДВ МРЧЕА ВМРОВЦИТЕ, ПА ЗА ЕДНА ГОДИНА СЕ ПОКАЧИ 100 МИЛИОНА ЕВРА НАПЛАТАТА НА ДДВ!

Објавено на 05.07.2020 во 21:20:30 часот | Македонија

- Нема за што не мрчеа ВМРОВЦИТЕ, дури и за МОЈ ДДВ, па за една година се покачи наплатата на ДДВ за 100 милиона евра! И ќе продолжиме со таквите храбри потези кои се за бенефит и за народот и за државата!

Заев во елемент на трибината на Кале.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет