ЗАЕВ: ОЧАЈНИ СЕ, ВЕТУВААТ ГЛУПОСТИ, СИЉАНОВСКА ВЕТУВА ЌЕ ГО ПОНИШТЕЛА РАМКОВЕН И ПРЕСПАНСКИ, МАЛО СУТРА!!

Објавено на 05.07.2020 во 20:49:50 часот | Македонија

- Изгубени се во времето и просторот. Ветуваат глупости затоа што се очајни. Сиљановска ветува ќе го поништела Рамковен и Преспански. МАЛО СУТРА!!!

Заев на трибината на Кале.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет