(ВИДЕО) ГЕРМАНСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ЕВРОПА, РОТ, ГИ ПОВИКА ГРАЃАНИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА НИКОЛА ДИМИТРОВ

Објавено на 05.07.2020 во 17:28:15 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет