ШОКАНТНА ИЗЈАВА НА МИЦКОВСКИ: КОГА ЌЕ ДОЈДЕМЕ НА ВЛАСТ, ВМРО ДПМНЕ ЌЕ КАЖУВА КОЈ МОЖЕ ДА БИДЕ НОВИНАР!

Објавено на 05.07.2020 во 13:11:33 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

loading...

 

Македонија

Свет