(ВИДЕО) Во клиниката Жан Митрев излечен уште еден пациент со тешка состојба на ковид 19

Објавено на 01.07.2020 во 23:57:59 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

По десетина дена интензивно лекување во нашата клиника си замина пациент кој беше примен во многу тешка состојба заразен со Ковид-19.

Со вонтелесна пречистителна терапија до квалитативно и квантитативно прочистување на крвта се изборивме за животот на овој пациент за што сведочи и самиот тој.

 

 

 

loading...

 

Македонија

Свет