НОВ ГАФ НА ТИМОТ НА СИЉАНОВСКА: СО КОЛИ ВЛЕГЛЕ ВО ПАРК, ПЕТРЕ ВЕЛИ ЌЕ ГИ КАЗНИ!

Објавено на 01.07.2020 во 22:50:50 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Се чудам, што не отидоа на галиите да прават средба ? Или на плажите на Вардар ? Зашто баш во парк Ибни Пајко отидоа ? Сигурно им се свиѓа, ама ете, суети, па не сакаат да признаат.

Се надевам дека барем им текнува каков хаос од див пракинг беше ова место до пред една година ...

П.С. За колите што се на диво влезени, известено е МВР. Бидејќи знам дека НаЧе нема да ви пише казна, јас ќе се потрудам да бидете казнети. Законот е еднаков за сите, нели професорке ? Или не знаете дека е забрането во парк со возила да се влегува ?

П.П.С. Пазете на некоја шајка да не седнете 😉

 

 

loading...

 

Македонија

Свет