АНГЕЛОВ СИ ИГРАШЕ МАЈТАП СО АПАСИЕВ: ИМА САМО ЕДЕН МОЖЕН РЕАЛЕН НАЧИН КАКО ЛЕВИЦА МОЖЕ ДА ГО ПОНИШТИ ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА - ДА СЕ СОБЕРАТ СИТЕ 10 ЧЛЕНОВИ ПРЕД СОБРАНИЕ, ДА ГО СКИНАТ НА ПАРЧИЊА И ДА СКОКААТ ВРЗ НЕГО, А ПОСЛЕ И ДА ГО ЗАПАЛАТ!

Објавено на 01.07.2020 во 20:36:04 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

- Реално да збориме, има само еден начин како може Левица да го поништи договорот од Преспа, тоа е да го испечатат во а4 формат, да се соберат сите десет души пред собрание, да го скинат на парчиња и да скокаат врз него и после може и да го запалат. Јас ќе им се придружам!

Генерал Ангелов си тераше мајтап со Апаасиев на Канал 5 во Само Вистина.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет