ЗНАМ ДЕКА ОД ГОРЕ ГЛЕДАШ И СЛАТКО СЕ СМЕЕШ ДРУЖЕ, МИ ТЕКНА НА ТЕБЕ ОВИЕ ДЕНОВИ КОГА ТРЧАМ ПАК ПО ГРУЕВЦИ...

Објавено на 01.07.2020 во 17:29:24 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Колумни

Македонија