НЕДОУМИЦА ВО ЈАВНОСТА - НА КОЈ МАФИЈАШ Е И****К ГЕРО, НА САШО ИЛИ НА ОРЦЕ: МИЦКОВСКИ ВО НОВАТА СНИМКА ГО СПОМЕНУВА ГЕРОВСКИ, ГО НАРЕКУВА ИСПРДОК НА САШО МИЈАЛКОВ!

Објавено на 01.07.2020 во 11:03:17 часот | Македонија

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Добар куртон држи цена, не се знае сега на кој мафијаш е испрдок, на Сашо или на Орце, јавноста е во недумица!

Мицковски вели сека е на Сашо Мијалков, ама и Орце вика дека Геро требало да ги пука неговите бомби, ДАГАУ!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет