АХ БЕ МИЦКО, ПОЧНА ДА БЕГАШ ОД МЕНЕ И ДА МЕ НАВРЕДУВАШ, ОВА ЗНАЧИ ДЕКА ПОЛИТИЧКАТА КАРИЕРА ТИ Е ПРИ КРАЈ

Објавено на 29.06.2020 во 20:39:26 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Заврши медениот месец меѓу мене и Мицко. Нема веќе драг Саше ова она, туку ти си платеник, ти си ваков, таков, никаков...

Почна на сред изјава да бега од мене...

Ова значи само едно - твојата полиричка кариера е при крај!

Кога Грујо почна да бега од мене, тоа беше некаде 2015-та, после неколку месеци тој падна од власт а потоа избега од земјава.

Лош знак е тоа господине МИцковски, тоа значи дека маските се паднати, веќе нема како да се вадите и ви остана само да бегате.

Прашувам денеска колеги на митингот во Ѓорче, абе Мицко кога дал изјава последен пат, велат веќе со денови не го прави тоа.

Значи дека веќе лагите не поминуваат, веќе прашањата од новинате се толку брутални во сооднос со бруталната реалност и веќе Мицко не може да спинува да мути да врти како облак околу Крагуевац.

Ова се последните денови од неговата кратка и очајна политичка кариера!

 

 

loading...

 

Колумни

Македонија