(ВИДЕО) ГУРУТО НА МАРКЕТИНГОТ, ПЕТРОВ: ЗАЕВ ИМА НЕШТО ШТО ДРУГИТЕ ПОЛИТИЧАРИ ВО МАКЕДОНИЈА ГО НЕМААТ…

Објавено на 28.06.2020 во 23:13:08 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет