БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: МИЦКОВСКИ Е ОД ОНИЕ НЕИЗЖИВЕАНИ МАЖИ ШТО НА 50 ГОДИНИ ПОЧНУВААТ ДА ЛУМПУВААТ ПО КАФАНИ ЗАТОА ШТО ВО МЛАДОСТА БИЛЕ БУБАЛИЦИ

Објавено на 28.06.2020 во 22:45:28 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Мицковски мене ми личи на оние неизживеани мажи што на 50 години почнуваат да лумпуваат по кафани со швалерки со алкохол со свашта затоа што на млади години биле бубалици и немале друштво и немале можности да се испукаат и да ги поминат тие младешки будалаштини.

Васко Ефтов во најновата емисија Во Центар на Јутуб.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет