(ВИДЕО) НАЦИСТИТЕ НАВИСТИНА БИЛЕ ДО КОСКА РАСИПАНИ: ПРИ КРАЈОТ НА ВОЈНАТА, ЛАНСИРАЛЕ НАД 10 000 ДРОНОВИ - БОМБИ СО АВИОНСКИ МОТОР ВО ПРАВЕЦ НА ЛОНДОН, УБИЛЕ НАД 3000 ЛОНДОНЧАНИ

Објавено на 10.06.2020 во 23:40:39 часот | Свет

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Свет

Македонија