МАКИЈАВЕЛИ Е МАЛО ДЕТЕ ЗА ВМРОВЦИТЕ, ТИЕ НЕ СЕ СМЕНИЈА И ПОКАЈАА ЗА 27-МИ АПРИЛ, ЕВЕ ГИ ПАК УБИВААТ, ОВОЈ ПАТ МЕТА ИМ СЕ ОБИЧНИТЕ ГРАЃАНИ А НЕ ПРАТЕНИЦИТЕ НА СДСМ, СИТЕ СЛЕДНИ ПОЧИНАТИ ОД КОРОНА ЌЕ ОДАТ НА ДУША НА ЧУЛЕВ И НЕГОВИОТ ШЕФ МИЦКОВСКИ!!!

Објавено на 30.05.2020 во 00:27:38 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Народот, граѓаните не се совршени, тоа го знаеме. Тука се законите и државата да воведат ред за народот да си помогне сам на себе и да се спаси од смрт.

Со тоа што МВР одбива да ги спроведе во пракса владините мерки, МВР дозволува болеста да се шири и уште народ да умира!

МВР плански го прави тоа со политички интерес да му помогне на ВМРО ДПМНЕ да ги одложи изборите со надеж дека така ќе се спасат од пораз.

Односно, со други зборови, Чулев по наредба на шефот Мицковски, убива луѓе, за политички интереси, односно за лични интереси, за кариера, пари, слав и моќ.

Макијавели гомна да јаде! Тој е мало дете за ВМРОВЦИТЕ!!! ТИе се спремни државата да ја втурнат во пеколот само ако може нешто да уќарат.

Гадови над гадовите, стока, гнаси! Тоа се мнозинството ВМРОВЦИ на чело на ВМРО ДПМНЕ, море цел прв ешалон безмалку!!!

* реклама --------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Исто како што на 27-ми беа спремни да направат граѓанска војна и да убијат неколку пратеници или во најмала рака да ги остават доживотни инвалиди, така и сега се обидуваат земјава да крахира финансиски, да се заразат уште 5000 луѓе а со тоа и да умрат уште 500 луѓе за они да поведат на анкетите.

Е тоа се тие изроди, монструми, гнаси, бараби ненормални сурови бездушни!!!

Едно е да си лош политичар со лоши идеи и визии, едно е да си политичар неспособен да реализираш тоа што си ветил, едно е да си криминалец да украдеш тук там некоја пара, но ВМРОВЦИТЕ ги надминуваат сите тие црвени линии и преминуваат во еден нов простор каде они се веќе опасни за земјата, за здравјето на народот, за безбедноста на земјата, они сеат смрт човече божји, па тоа е клето клето семе, како бе со овие држава ќе правиме еј, овие сега треба да ги третираме како некаква нормална легитимна опозиција со кои треба на дебати да идеме?!?!

 

 

loading...

 

Колумни

Македонија