СЕГА МИЦКО ГИ БРАНИ ИФТАРИТЕ И ЛИТИИТЕ: ДОБРО КАКО МУ УСПЕВА СЕКОГАШ ДА БИДЕ НА ПОГРЕШНАТА СТРАНА НА СЕКОЈА МОЖНА ДЕБАТА И ТЕМА ВО ЈАВНОСТА?!?!

Објавено на 26.05.2020 во 13:47:15 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Просто е неверојатно како му успева на Мицко секогаш на секоја теба да биде на погрешната страна на која аргументите се послаби или ги нема?!?!

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Еј нема тема на која он не успева МАТЕМАТИЧКИ ТОЧНО да се најде на лузерската страна која не се брани пред јавноста?!?!

Како сега ќе ги брани ифтарите и литиите кои заразија многу луѓе во време на полициски час?!?! Со што со правото на верска припадност?!?! Со човекови слободи?! Со што по ѓаволите?!?!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет