ПЕТРИТ САРАЧИНИ: АЛО, ИЗГУБЕНИ ВО ПРЕВОД, ЕДИ РАМА РЕЧЕ ДЕКА ГИ ОТВОРААТ ГРАНИЦИТЕ ЗА СИТЕ СОСЕДИ, НЕ СПОМЕНА НИКАДЕ АЛБАНЦИ!

Објавено на 25.05.2020 во 20:15:55 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет