ЌЕ СЕ СПАСИМЕ ОД ПАНДЕМИЈАТА: Американската фармацевтска компанија МОДЕРНА пронајде вакцина за Корона, вакцината дава резултати во првичните тестирања!

Објавено на 18.05.2020 во 18:38:42 часот | Свет

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Американската фармацевтска компанија МОДЕРНА од Бостон, најде вакцина за Корона.

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Првите тестирања се охрабрувачки. Да се надеваме дека наскоро оваа вакцина ќе добие дозвола да биде употребена во цел свет.

Линк до веста на следниот линк.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија