ЕФТОВ ГО ЗАКОПА ВМРО ДПМНЕ ЗА ОВИЕ ИЗБОРИ: Кога ќе ги слушате ВМРОВЦИТЕ на овие избори кога зборат за ПРЕДАВСТВАТА на Заев, да знаете дека тие учествуваа во сите тие предавства со самото тоа што не се ни обидоа да ги спречат!

Објавено на 18.05.2020 во 13:34:19 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
- Кога на овие избори ќе слушнете како ВМРОВЦИТЕ урлаат за ПРЕДАВСТВАТА на Заев и Димитров, треба да знаете дека во сите тие проекти учествуваше и ВМРО ДПМНЕ со самиот факт што не се ни обидоа да ги спречат!
 
Васко Ефтов со дрва и камења по ВМРО ДПМНЕ. ГИ ЗАКОПА СО ПОСЛЕДНАТА ЕМИСИЈА!

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет