ЗАЕВ: МИТИНЗИТЕ ЌЕ ГИ ПРАВИМЕ НА БИХАЧКА И ПРЕКУ ВИДЕО СТРИМИНГ НА НЕТ И НА ТВ ЌЕ СТИГНЕМЕ ДО ГЛЕДАЧИТЕ КОИ СЕ ПОТЕНЦИЈАЛНИ ГЛАСАЧИ

Објавено на 13.05.2020 во 21:08:24 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Митинзите ќе ги држиме на Бихачка во седиштето на СДСМ и преку видео стриминг на нет и на тв ќе допираме до гледачите и потенцијалните наши гласачи.

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет