СЕ ОГЛАСИ И ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: Сцените кои ги гледам денес од Струга се крајно разочарувачки за мене, барам да се спроведе истрага како се дозволило да се случи ваков вид на собир кој е строго забранет

Објавено на 07.05.2020 во 22:52:52 часот | Македонија

* реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет