КОМЕДИЈА ВО БРИТАНИЈА: Главниот владин епидемиолог си поднесе оставка откако ги прекрши правилата за социјална дистанца кои самиот ги предложи на владата - за да се види со својата љубовница

Објавено на 06.05.2020 во 11:21:21 часот | Свет

  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Познатиот научник Нил Фергусон, кој беше главен советник на владата за време на Корона и беше главен архитект на правилата за однесување во време на криза си поднесе оставка откако самиот ги прекршил тие правила за да се види со својата швалерка.

Повеќе за ова на следниов линк.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија