НОВА БУДАЛАШТИНА НА НАЌЕ ОТСЈАЈ: ЗАКАЖАЛ ПРОСЛАВА НА ДЕНОТ НА ПОЛИЦИЈАТА, 7-МИ МАЈ ВО КАСАРНАТА ВО ЃОРЧЕ, ПОКАНЕТИ СЕ НАД 200 ПОЛИЦАЈЦИ И ГОСТИ!

Објавено на 06.05.2020 во 00:02:37 часот | Македонија

  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мактел дознава дека министерот Наќе Чулев закажал прослава на денот на полицијата, 7-ми мај, во касарната во Ѓорче Петров.

На прославата биле поканети околу 200 полицајци и луѓе од МВР но и гости.

*реклама ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Сето ова во време на владини мерки да нема групирање?!?! Оваа информација утре ќе ја провериме и во прес службата на МВР.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет