ОД СВОИ ПАРИ ИНВЕСТИРА ВО ВАКЦИНА ПРОТИВ КОРОНА: БИЛ ГЕЈТС ПО ПАТОТ НА ЏОРЏ СОРОС, ТРОШИ ГОЛЕМ ДЕЛ ОД СВОЕТО БОГАТСТВО ЗА ДА МУ ПОМОГНЕ НА ЧОВЕШТВОТО

Објавено на 26.04.2020 во 21:32:48 часот | Свет

*реклами -----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Истражувањата за вакцина се многу скапи, а милијардерот Бил Гејтс ќе даде голема сума на свои пари за да го убрза процесот, па паралелно ќе се тестираат повеќе вакцини за една од нив да проработи порано од обичниот процес на тестирање.

Ова ќе ги зголеми трошоците повеќе кратно но тој е решен на свој трошок да ја истера работата.

Повеќе за ова на следниот линк.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија