(ВИДЕО) НОВИНАРКА МУ ГИ ИЗВАДИ ЏИГЕРИТЕ НА ТРАМП: ШТО ПРАВЕШЕ ЦЕЛ МЕСЕЦ ОД 15-ТИ ФЕВРУАРИ ДО 15-ТИ МАРТ КОГА ТРЕБАШЕ ДА СЕ СПРЕМИ ЗЕМЈАТА ЗА ТОА ШТО НИ СЕ СЛУЧУВА, НАРОДОТ УМИРА МАСОВНО!

Објавено на 19.04.2020 во 01:00:38 часот | Свет

*реклами -----------------------------------------------------------------------------------------------------

  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Свет

Македонија