КЛИНИКА ЖАН МИТРЕВ: За оние кои не можат да дојдат во клиниката имаме нова услуга- земање на примерок за испитување на ковид-19 во домашни услови

Објавено на 06.04.2020 во 22:21:10 часот | Македонија

Во услови на прогласена пандемија од ковид-19, Клиниката Жан Митрев непречено нуди здравствени услуги за сите пациенти и ги превзема сите мерки и протоколи за заштита на пациентите и вработените.

– За оние кои не можат да дојдат во клиниката имаме нова услуга- земање на примерок за испитување на ковид-19 во домашни услови. Термин може да закажете во период од 7 до  20 часот секој работен ден, а за викенд од 7 до 15 часот, преку телефонскиот број:  02/3091 484 или преку електронската пошта: [email protected]

 

 

loading...

 

Македонија

Свет