ДИМИТРОВ ВО СТИЛОТ НА СВЕТСКИ ДИПЛОМАТ ИАКО Е СВЕСЕН ЗА ПРЉАВАТА ИГРА КОЈА ЈА ИГРА ОРБАН: БЛАГОДАРНОСТ ДО УНГАРИЈА ЗА СЕТА ПОМОШ!

Објавено на 06.04.2020 во 13:11:49 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет