Сите да излезете на Вашите: ПРОЗОРЦИ, БАЛКОНИ, ДВОРОВИ и со Свеќа во Раце, да го дочекаме Големиот Празник ВЕЛИГДЕН

Објавено на 05.04.2020 во 21:42:32 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет