БОМБА НА ФИЛИПЧЕ: НА СМЕТКАТА ЗА ДОНАЦИИ ДОСЕГА СЕ ПРИСТИГНАТИ ОКОЛУ 500 000 ЕВРА ОД ДОМАШНИ ФИРМИ И ПОЕДИНЦИ, ОД ДОНАЦИИ ДОБИВМЕ И ОКОЛУ 1 МИЛИОН ПАРЧИЊА НА ОПРЕМА!

Објавено на 05.04.2020 во 16:06:55 часот | Македонија

- На сметката за донации што ја отворивме досега се пристигнати околу 500 000 евра а пак донации во опрема имаме примено околу 1 милион парчиња разна опрема!

Венко Филипче на денешните брифинг и потоа прес за новинари.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет