Ова се дежурните маркети што работат за време на полицискиот час во Кумановo, заинтересираните да ја контактираат Општината

Објавено на 05.04.2020 во 13:02:45 часот | Македонија

– Општина Куманово објави  листа  од неколку маркeти што се пријавиле да вршат испорака на потребните намирници за граѓаните.

Врз основа на барање на Општински штаб за заштита и спасување и препораките на Влада на Република Северна Македонија, ве известуваме дека за време на целодневниот полициски час во Куманово, за дежурни маркети за набавка и достава на потребните намирници се пријавија:

Ацидо Ком маркети 078311077 и 078352669, 

Ќошар ДООЕЛ Куманово 078258607 и 078258708, 

Елида 031419521, 

Јахи Маркет ДООЕЛ село Черкези 070467311,

ДТГМУ Тинекс-МТ ДООЕЛ Скопје 071340742, 071340963, 070358500, 072256100, 071285386, 070299507,  објави општина Куманово.

Оттаму ги упатија граѓаните околу набавката и доставата да се информираат од маректите и ги повикаа останатите маркети што се подготвени да ја контактираат општината на официјалната електронска адреса  [email protected] и телефонскиот број 078/365-061, за да се координираат за понатамошните активности во врска со оваа акција.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет