(ВИДЕО) ПРОВЕТРУВАЊЕ НА ПРОСТОРИИТЕ, ЕФИКАСЕН НАЧИН НА БИТКА СО КОРОНА ВИРУСОТ КОЈ СЕ ПРЕНЕСУВА ПРЕКУ ВОЗДУХОТ

Објавено на 05.04.2020 во 11:07:06 часот | Македонија

Micro droplets suspending in air from MixonK on Vimeo.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет