КОМИЧЕН КРАЈ НА ИНТЕРВЈУТО НА МИЦКОВСКИ НА КАНАЛ 5: ФАЛА ТИ ГОЦЕ ШТО НЕ МЕ ПРАША ЗА ГРУЈО, ТОА МИ Е НОЌНА МОРА!

Објавено на 04.04.2020 во 21:43:03 часот | Македонија

- И еве помина интервјуто а не ве прашав за Груевски.

- Ама еве го спомнавте сепак.

- Го спомнав ама не ве прашав за него, мислам дека тоа е прв пат да ви се случи во интервју.

- Епа добро фала ти што не ме праша, ама сепак го спомена за да бидеш вицкаст. Фала ти за тоа.

 

Уште не е јасно дали го праша или не го праша Гоце Мицета за Грујо во интервјуто на Канал 5.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет