ГОРАН СДК: Спасовски требаше да го послуша Заев за минималец за буџетарите, не ми се верува дека еден лидер на ВМРО ДПМНЕ предложи да посегнеме по парите на пензионерите!

Објавено на 04.04.2020 во 21:06:47 часот | Македонија

Спасовски требаше да го послуша Заев за минималец за буџетарите, они и онака овие денови седат дома а ние треба да им ја обезбедиме таа плата а самите немаме денар затоа што кризата ги јаде сите бизниси. И не ми се верува дека ќе дочекам еден лидер на ВМРО ДПМНЕ да предложи да посегнеме по парите на пензионерите, т.е вториот пензиски фонд. За ВМРО ДПМНЕ отсекогаш идеолошки приватната своина била светост, но еве што дочекавме...

Линк до колумната, овде.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет