Костадинов: Заедно со Душко Заев и Панче Заев, Стојан Коциров и други волонтери помогнавме на четриесетина семејства во Струмица

Објавено на 04.04.2020 во 20:54:58 часот | Македонија

Време е за солидарност, за хуманост, за грижа за оние на кои на кои им е најпотребна.

Денес како волонтери заедно со Душко Заев и Панче Заев, Стојан Коциров и други волонтери помогнавме на четриесетина семејства во Струмица.

Акцијата која ја почнавме и која ќе трае се додека трае кризата треба да биде пример за сите граѓани, колку е важно во овие моменти да бидеме единствени и сплотени, оти само така ќе излеземе победници од оваа тешка и страшна криза.

Да се грижиме, да си помагаме да си се гледаме како секогаш, но сега навистина ни е најпотребно.

Сега е момент кога сите тие кои имаат можност, да се вклучат и да допринесат.

Да веруваме во општеството и во човештвото, оти ве уверам дека навистина постои.

Седете дома, чувајте се, ние сме тука за се што ви треба!

Фејсбук статус на Коста Костадинов

 

 

loading...

 

Македонија

Свет