ЕЈ ЧОВЕЧЕ, ВО ГРУЕВИЗМОТ ОВОЈ ЧОВЕК БЕШЕ ШЕФ НА НАЈГОЛЕМИОТ СУД ВО ЗЕМЈАВА, НЕ СУДИЈА, ШЕФ НА 100 СУДИИ!!!

Објавено на 04.04.2020 во 20:35:30 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет