(ВИДЕО) ХАХАХА, КУРТОНИТЕ ВО АЛФА ВЛЕЗОТ ВО НАТО НА ЗЕМЈАВА ГИ АСОЦИРАЛ НА ОКУПАЦИЈАТА НА ЈУГОСЛАВИЈА ОД СТРАНА НА ГЕРМАНИЈА ВО 1941-ВА?!?!

Објавено на 04.04.2020 во 15:22:03 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет