(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЗАЕВИ РЕШИЈА ДА ГО ОДВРЗАТ ЌЕСЕТО: ДЕСЕТИЦИ КАМИОНИ ТРГНАА ОД СТРУМИЦА ЗА ЦЕЛА ДРЖАВА, ЌЕ СЕ ДЕЛАТ ПРЕХРАМБЕНИ ПАКЕТИ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ КОИ СЕ ПОГОДЕНИ ОД КРИЗАТА!

Објавено на 04.04.2020 во 12:43:07 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет