АПЕЛ ДО СИТЕ НАШИ ГРАЃАНИ КОИ СЕ ВО БРИТАНИЈА И САКААТ ДА СЕ ВРАТАТ ДОМА, ВЛАДАТА ОРГАНИЗИРА ЛЕТ ВО ПОНЕДЕЛНИК, КРАЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ Е НЕДЕЛА 10 ЧАСОТ НАУТРО!

Објавено на 03.04.2020 во 22:23:53 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет