О БОЖЕ ГОСПОДЕ, ПРВО АПРИЛСКАТА ШЕГА НА МАКТЕЛ СЕ ОСТВАРИ - БОМБА НА МИЦКОВСКИ: ВО ПОНЕДЕЛНИК ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЛЕТА АВИОН ОД БУДИМПЕШТА ПОЛН СО РЕСПИРАТОРИ, МАСКИ, РАКАВИЦИ, ТЕСТОВИ ЗА КОРОНА...

Објавено на 03.04.2020 во 20:41:07 часот | Македонија

- Помошта од Јанез Јанша ќе биде минорна споредена со таа што ќе стаса во понеделник од една наша братска владејачка партија од Европа, јас лично го замолив лидерот да ни помогне, во понеделник во Скопје ќе слета авион полн со респиратори, маски, ракавици, тестови за Корона и медикаменти!

Бомба на Мицковски на Канал 5, вицот на Мактел за први април се оствари, Грујо праќа милиони помош за татковината, помош маскирана дека е демек од Унгарија...

 

 

loading...

 

Македонија

Свет