(ВИДЕО) ШОКАНТНО: Лидерот на ВМРО ДПМНЕ од Прилеп бара да се отпуштат од работа сите оние кои работат на определено време и да останат на улица без приходи!

Објавено на 03.04.2020 во 19:41:36 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет