(ВИДЕО) КОМИЧЕН, МОНТИ ПАЈТОН МОМЕНТ НА КАНАЛ 5: ГОЦЕ ГО ПРАШУВА ЗАЕВ ШТО НАПРАВИЛ ЗА ЗДРАВСТВОТО, ЗАЕВ ПОЧНА ДА РЕДИ, ГОЦЕ МУ ВИКА АБЕ ТИ ВАКА МОЖЕШ ДО САБАЈЛЕ ДА РЕДИШ, АМА ШТО ФАЈДЕ ОД ТОА?!?!

Објавено на 02.04.2020 во 21:59:26 часот | Македонија

- Господине Заев што направивте за здравството, многу ветувавте, ама освен покачени плати ништо не сработивте?

- Не е точно, од 120 болници, 40 реновиравме, купивме нова опрема, покачивме плати, плативме специјализација, вработивме уште доктори и сестри, воведовме бесплатни лекови во текот на цел месец, обезбедивме лекови за ретки болести....

- Ама вие вака може до сабајле да редите, но што фајде, кога народот е пак незадоволен?!

Монти Пајтон момент на Канал 5, како сцената во која се прашуваа Пајтоновци што направиле Римјаните за нив:

 

 

loading...

 

Македонија

Свет