БОМБА НА ЗАЕВ: ЖАЛ МИ Е ШТО ВЛАДАТА НЕ ГО ПРИФАТИ МОЈОТ ПРЕДЛОГ ЗА МИНИМАЛЕЦ ЗА БУЏЕТАРИТЕ, УШТЕ СТОЈАМ ЦВРСТО ЗАД ТОЈ ПРЕДЛОГ, НЕ Е ФЕР ВРАБОТЕНИТЕ ВО ПРИВАТЕН СЕКТОР ДА СЕ БЕЗ ПЛАТИ А БУЏЕТАРИТЕ СО ПОЛН ЏЕБ

Објавено на 02.04.2020 во 21:47:56 часот | Македонија

- Треба сите заедно да го понесеме товарот на кризата, не е фер буџетарите да се со полн џеб овие месеци а вработените во приватен сектор да се без плати и без ич пари, уште стојам зад предлогот за минималец за буџетари и жал ми е што владата не го прифати мојот предлог, но СДСМ е демократска партија и лидерот не секогаш се слуша за се.

Лидерот на СДСМ, Заев на Канал 5.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет